Actievoorwaarden Geniet van 't goede

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Geniet van t Goede cadeaukaart (hierna verder te noemen: ‘Actie’) van de Nationale Postcode Loterij N.V. (verder te noemen: 'Nationale Postcode Loterij'), in samenwerking met Albert Heijn B.V. (verder te noemen: 'Albert Heijn') en Unilever Nederland B.V. (verder te noemen: 'Unilever'), hierna gezamenlijk: ‘Organisator’ Deze Actie wordt uitsluitend in Nederland gevoerd.

 2. De Actie heeft als doel deelnemers van de Nationale Postcode Loterij vrijblijvend kennis te laten maken met een van de 10 vegetarische maaltijden, omdat met deze maaltijden CO2 uitstoot verminderd kan worden en ze in dat geval beter zijn voor het klimaat. Voor meer informatie: zie genietvantgoede.nl.

 3. Alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij ontvangen in week 43 of 44 van 2023 een cadeaukaart t.w.v. €12,50 (incl. BTW) (verder te noemen: ‘Cadeaukaart’). Met deze Cadeaukaart kunnen deelnemers bij Albert Heijn winkels in Nederland en op online op ah.nl/genietvantgoede geselecteerde producten kopen om een vegetarische avondmaaltijd mee te bereiden. De deelnemende producten worden via de brief met Cadeaukaart, genietvantgoede.nl, ah.nl/genietvantgoede , bonusfolder en instore in de winkels van Albert Heijn gecommuniceerd.

 4. De Cadeaukaart kan gebruikt worden van vrijdag 27 oktober 2023 tot en met zondag 19 november 2023.

 5. De Cadeaukaart is slechts te gebruiken nadat deze door de ontvanger is geactiveerd op genietvantgoede.nl.

 6. De deelnemende producten zijn te vinden op genietvantgoede.nl/producten. Alleen deelnemende producten kunnen met gebruik van de Cadeaukaart betaald worden. Ondanks een zo goed mogelijke bevoorrading van de Albert Heijn-winkels kan het voorkomen dat door de grote vraag een product tijdelijk niet verkrijgbaar is. Dit is niet van invloed op de termijn waarbinnen de Cadeaukaart kan worden gebruikt.

 7. Het saldo op de Cadeaukaart is te controleren op de website: genietvantgoede.nl ('Bekijk Saldo'). Na betaling met de Cadeaukaart wordt het resterende saldo op de Albert Heijn-kassabon vermeld. Op de kassabon wordt aangegeven welke artikelen zijn betaald met de Cadeaukaart en wat het totaalbedrag hiervan is.

 8. Indien de Cadeaukaart via de Albert Heijn winkels of via ah.nl wordt ingewisseld, verwerkt Albert Heijn daarbij persoonsgegevens. Om te zien hoe Albert Heijn die persoonsgegevens verwerkt, kijk op ah.nl/privacy.

 9. Op de Actie is het Privacy Statement van de Postcode Loterij van toepassing zoals gepubliceerd op postcodeloterij.nl/privacy.

 10. De Cadeaukaart is niet in te wisselen voor contant geld.

 11. Op ah.nl/over-ah/gemak/online-bestellen staat beschreven hoe je de Cadeaukaart online kunt verzilveren (en online een bestelling kunt plaatsen op ah.nl. Om online een bestelling te plaatsen op ah.nl is een account nodig. Die kan aangemaakt worden op ah.nl/mijn/inschrijven/bestellen.

 12. Ongebruikt saldo op de cadeaukaart vervalt na zondag 3 december 2023.

 13. Door deel te nemen aan de Actie stemmen de deelnemers in met deze voorwaarden.

 14. Alle auteursrechten op de inhoud van de website ah.nl en verdere inhoud verband houdend met deze actie, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de aan de Nationale Postcode Loterij danwel Albert Heijn danwel Unilever.

 15. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Actie, kunt u contact met ons opnemen met onze ledenservice.

 16. De Organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

 17. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing

 18. Deelname aan de actie is geheel voor eigen risico. De Nationale Postcode Loterij, Unilever en Albert Heijn zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die verband houdt met de Actie, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot:

  • de door haar uitgekeerde prijzen;
  • het wijzigen, onderbreken of beëindigen van de Actie en/of het wijzigen van de prijzen;
  • het onrechtmatig gebruik van de systemen door een derde (bijvoorbeeld in de vorm van een cyberaanval waardoor persoonlijke gegevens vrijkomen).