Noedels met wokgroente en rul gehackt
- Voor 4 personen
15 minuten bereiden
Ingrediënten
- 248 g woknoedels (Conimex)
- 1 paksoi
- 25 g gember
- 3 el (zonnebloem)olie
- 200 g vegan rul gehackt (De Vegetarische Slager)
- 400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons peultjes
- 75 ml ketjap manis (Conimex)
- 50 g gezouten cashewnoten
Ingrediënten kopen
Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.
Bereiding
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.
- Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het rul gehackt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.
Variatietip
Liefhebber van pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
Voedingswaarden
- 580 kcal
- 24 g eiwit
- 25 g vet, waarvan 6 g verz.
- 61 g koolhydraten, waarvan 15 g suikers
- 2,7 g zout
- 8 g vezels
Bevat gluten en lactose.