Noedels met wokgroente en rul gehackt

  • Voor 4 personen
  • 15 minuten bereiden

Ingrediënten

  • 248 g woknoedels (Conimex)
  • 1 paksoi
  • 25 g gember
  • 3 el (zonnebloem)olie
  • 200 g vegan rul gehackt (De Vegetarische Slager)
  • 400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons peultjes
  • 75 ml ketjap manis (Conimex)
  • 50 g gezouten cashewnoten
Ingrediënten kopen

Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.

Bereiding

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.
  2. Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het rul gehackt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.

Variatietip

Liefhebber van pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.

Voedingswaarden

  • 580 kcal
  • 24 g eiwit
  • 25 g vet, waarvan 6 g verz.
  • 61 g koolhydraten, waarvan 15 g suikers
  • 2,7 g zout
  • 8 g vezels

Bevat gluten en lactose.

Populaire recepten