Voor 4 personen | 🕘 20 minuten bereiden
Wraps met vega kipstuckjes en rodekool
Ingrediënten
- 1 el olijfolie mild (fles 1 liter)
- 320 g vegan kipstuckjes (schaal, De Vegetarische Slager)
- 6 veggie wraps 35% wortel (pak 370 g, Knorr)
- 200 g winterpeen (zak 1 kilo)
- 1 komkommer
- 8 blaadjes kropsla
- 300 g gesneden rodekool (zak, AH Biologisch)
Ingrediënten kopen
Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.
Bereiding
-
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipstuckjes in 4 min. goudbruin.
-
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
-
Verdeel de blaadjes sla, kipstuckjes, peen, komkommer en rodekool over de wraps Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Variatietip
In plaats van vega kipstuckjes kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
Voedingswaarden
- 445 kcal
- 25 g eiwit
- 17 g vet, waarvan 3 g verzadigd
- 41 g koolhydraten, waarvan 10 g suikers
- 1,9 g zout
- 14 g vezels