Wraps met vega kip-shoarma en rodekool

  • Voor 4 personen
  • 20 minuten bereiden

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie mild (fles 1 liter)
  • 320 g vegan kip-shoarma (schaal, De Vegetarische Slager)
  • 6 veggie wraps 35% wortel (pak 370 g, Knorr)
  • 200 g winterpeen (zak 1 kilo)
  • 1 komkommer
  • 8 blaadjes kropsla
  • 300 g gesneden rodekool (zak, AH Biologisch)
Ingrediënten kopen

Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
  3. Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.

Variatietip

In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.

Voedingswaarden

  • 445 kcal
  • 25 g eiwit
  • 17 g vet, waarvan 3 g verzadigd
  • 41 g koolhydraten, waarvan 10 g suikers
  • 1.9 g zout
  • 14 g vezels

Bevat gluten en lactose.

Populaire recepten