Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
- Voor 4 personen
20 minuten bereiden
Ingrediënten
- 1 el olijfolie mild (fles 1 liter)
- 320 g vegan kip-shoarma (schaal, De Vegetarische Slager)
- 6 veggie wraps 35% wortel (pak 370 g, Knorr)
- 200 g winterpeen (zak 1 kilo)
- 1 komkommer
- 8 blaadjes kropsla
- 300 g gesneden rodekool (zak, AH Biologisch)
Ingrediënten kopen
Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.
Bereiding
- Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
- Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Variatietip
In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
Voedingswaarden
- 445 kcal
- 25 g eiwit
- 17 g vet, waarvan 3 g verzadigd
- 41 g koolhydraten, waarvan 10 g suikers
- 1.9 g zout
- 14 g vezels
Bevat gluten en lactose.