Wraps met vega kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus

  • Voor 4 personen
  • 20 minuten bereiden

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie mild (fles 1 liter)
  • 176 g vegan kip-shoarma (schaal, De Vegetarische Slager)
  • 6 veggie wraps 35% groente (pak 370 g, Knorr)
  • 200 g winterpeen (zak 1 kilo)
  • 1 komkommer
  • 8 blaadjes kropsla
  • 300 g gesneden rodekool (zak, AH Biologisch)
  • 8 el extra knoflooksaus (knijpfles 250 ml, Calvé)
Ingrediënten kopen

Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
  3. Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps en besprenkel met de knoflooksaus. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.

Variatietip

Serveer er eventueel extra knoflooksaus bij.

Voedingswaarden

  • 490 kcal
  • 21 g eiwit
  • 16 g vet, waarvan 4 g verz.
  • 60 g koolhydraten, waarvan 11 g suikers
  • 1,9 g zout
  • 12 g vezels

Bevat gluten, lactosevrij.

Populaire recepten