Wraps met vega kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus
- Voor 4 personen
20 minuten bereiden
Ingrediënten
- 1 el olijfolie mild (fles 1 liter)
- 176 g vegan kip-shoarma (schaal, De Vegetarische Slager)
- 6 veggie wraps 35% groente (pak 370 g, Knorr)
- 200 g winterpeen (zak 1 kilo)
- 1 komkommer
- 8 blaadjes kropsla
- 300 g gesneden rodekool (zak, AH Biologisch)
- 8 el extra knoflooksaus (knijpfles 250 ml, Calvé)
Ingrediënten kopen
Koop de meeste ingrediënten voor dit recept met uw cadeaukaart op ah.nl of in de AH app.
Bereiding
- Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
- Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps en besprenkel met de knoflooksaus. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Variatietip
Serveer er eventueel extra knoflooksaus bij.
Voedingswaarden
- 490 kcal
- 21 g eiwit
- 16 g vet, waarvan 4 g verz.
- 60 g koolhydraten, waarvan 11 g suikers
- 1,9 g zout
- 12 g vezels
Bevat gluten, lactosevrij.